12 Layer With Blind Buried 0.1MM Holes

12 Layer With Blind Buried 0.1MM Holes

12 layer with blind buried 0.1MM holes

Product Details

12 layer with blind buried 0.1MM holes


High quality 12 layer with blind buried 0.1mm holes made in China from professional Multilayer Layers PCB manufacturers and suppliers in China. Feel free to check quotation with our factory.LED lys kan erstatte dine nuværende lyskilder
LED lys kan den dag i dag, erstatte 8 ud af 10 gammeldags glødepærer og spots. Dette skal sammenlignes med det lidt dyre LED som er på det Danske markedet i dag.


Hvad er LED og hvad betyder det?
LED er en forkortelse for "Light emitting diodes" og teknologien er baseret på elektroluminescens. Altså halvleder komponenter der udsender lys i en retning.

Teknologien blev opdaget helt tilbage i starten af 1900-tallet men først fra midten af århundredet blev der sat skub i udviklingen. Blandt de første til at videreudvikle teknologien var blandt andre en Japaner ved navn Nichia som i dag er én af de førende halvleder producenter på markedet.

Op gennem 70érne og 80érne produceres LED dioder i gul, grøn og rød og man begynder så småt at bruge det til indikatorlamper.

I 1993 udvikles den først LED pærer i det blå spektrum som er grundlaget for at lave den hvide diode vi i dag kender.

Siden da er udviklingen blæst derudaf og vi står idag med en teknologi som rent faktisk kan erstatte en del af de gamle kendte lyskildetyper men blot meget mere energieffektive. Det er ret godt timet da det jo netop er i de kommende årtier vores klode har behov for at vi mennesker nedsætter vort energiforbrug drastisk.CatchBF2F(12-08-(01-08-10-56-43)_副本

Hot Tags: 12 layer with blind buried 0.1mm holes, China, factory, manufacturers, suppliers, quotation, made in China

Inquiry

You Might Also Like